L'actualitat d'Onda

L'Ajuntament repartirà 3.100 agendes escolars per als xiquets de Primària i ESO02 septiembre 2020  • Els alumnes de 6é de primària del Col·legi Verge del Carme han sigut seleccionats per a realitzar els dibuixos de portada i interior de l'agenda 2020-2021

  • Badenes: “És una eina de comunicació entre pares i centres escolars, que es complementa amb les noves tecnologies”

L'Ajuntament d'Onda repartirà durant la primera setmana de curs escolar, a partir del 7 de setembre, un total de 3.100 agendes per als alumnes onders de 1r d'Educació Primària a 4t d'Educació Secundària als centres educatius del municipi. En total, es donaran 170 agendes més que l'any passat, en el que es van augmentar també el nombre d'agendes repartides.


Cada any, un col·legi diferent s'encarrega de realitzar tres dibuixos, el guanyador es posa en portada i els altres dos a l'interior de l'agenda. Pel que, els alumnes de 6é de primària del CPEIPS Verge del Carme han sigut els seleccionats per a aquest moderat.


En concret, el dibuix de portada està fet per l'alumna Ana Peris Vicent i les il·lustracions de l'interior les han elaborades Nuria Tena Morote i Irene Blázquez Gómez.


Sobre aquest tema, la regidora d'Educació i Formació, Estela Badenes ha ressaltat que l'agenda “és una eina de comunicació entre pares i centres escolars, de vital importància en aquesta situació de crisi sanitària, que es complementa amb les noves tecnologies”.


A més, els alumnes de 1r i 2n de primària comptaran per segon any consecutiu amb una agenda infantil adaptada al seu curs i necessitats.

Novetats de l'Agenda Escolar 2020-2021

Com a novetat, es destacarà en cada pàgina cites relacionades amb l'ecologia i la cura del medi ambient, com per exemple: “Hem de fer que el reciclatge es convertisca en una manera de viure” Mario Vargas Llosa.