esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha
Web Content Display

Onda presenta diferents actes amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

Foto

Els dies 28, 29 i 30 de juny es realitzaran activitats per a conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania

       L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea d'Igualtat que gestiona el regidor Asensio Blaya, ha presentat aquest matí la campanya ‘Diversitat LGTBI’, amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, que se celebra el pròxim 28 de juny. Per a açò, des del consistori s'han programat diferents activitats amb la finalitat de sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania, afavorint la tolerància i la inclusió.

       Blaya ha explicat que “des de l'equip de govern que dirigeix l'alcalde Ximo Huguet, volem mostrar el nostre compromís de suport real i efectiu al col·lectiu LGTBI, lluitant per una democràcia inclusiva i respectuosa amb la diversitat i amb les llibertats i drets de totes les persones”, i ha afegit que “anem a seguir treballant en aquesta línia per a aconseguir la plena igualtat i eliminar la LGTBIfòbia a Onda”.

       Així, el pròxim dia 28 de juny, a les 19.00 hores, a la llibreria ‘La Repro’, es realitzarà la presentació de la novel·la negra ‘En Blanc i Negre’, de Prado G. Velázquez. La xarrada estarà conduïda per Pastora de Florencio, coordinadora de Cultura de la Federació Estatal de Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals.

       El dia 29, a les 20.00 hores, la Plaça del Raval de Sant Josep acollirà l'obra ‘PA TI PA MI’, de Kancaneo Teatre d’Improvisació, un espectacle que barreja diferents estils i interactua amb el públic. A més, la ‘Cruz Roja’, a través del projecte PINEO, realitzarà activitats de conscienciació LGTBI.

       Finalment, el dia 30, a les 11.00 hores a la Font de Dins, tindrà lloc un  contacontes amb marionetes a càrrec de ‘El ombligo y la pelusa’, del qual podran gaudir onders de totes les edats.
       A més, es realitzaran xarrades sobre ‘Educació per a la Salut, Sexualitat i Sida’, així com de ‘Diversitat afectiu-sexual i Identitat de Gènere’, de les quals s'anunciarà  pròximament les dates.

       Blaya ha finalitzat la presentació convidant a tots els onders a “participar de les activitats que s'han organitzat amb la finalitat d'aconseguir una ciutadania inclusiva i tolerant que no discrimine per cap motiu, especialment, en aquest cas, per les diferents opcions de sexualitat o gènere”.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio