esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

Onda aconsegueix ser la seu de les finals de l'Autonòmic AON d'Escala i Corda

Foto
  •  Les finals es disputaran al Trinquet Municipal de la ciutat els pròxims 10 i 11 de febrer

L'Ajuntament d'Onda, a través de l'àrea d'Esports que dirigeix el regidor Francisco Chalmeta, ha anunciat aquest matí que la ciutat ha sigut escollida per a ser la seu de les finals de la 20º edició del Campionat Autonòmic AON d'Escala i Corda, que es disputaran al Trinquet Municipal el dissabte 10 i el diumenge 11 de febrer.

A la roda de premsa, en la qual també han estat presents també el president del Club Pilotari d'Onda, Ricardo Baraldés; i el vicepresident de la Federació Valenciana de Pilota, Pedro López; s'ha informat que la vesprada del dissabte es disputarà el títol en la final de primera categoria, en la qual jugaran Alianza Galadtrans Foios i el CPV Alfara de la Baronia. En la divisió de plata Montcada i Massalfassar competiran per una plaça per a la final, mentre que Castalla i Riba-roja lluitaran per l'altra. Per la seva banda, la Pobla de Vallbona i Lliria oferiran un duel comarcal en la final de tercera categoria. 

El diumenge 11, en quarta A, Xilxes s'enfrontarà amb el Torrent. Per la seva banda, el club d'Onda jugarà la final de quarta B en principi amb la Pobla de Vallbona. Finalment, la Valldigna i la Ribera seran els equips que es jugaran la final de la nova categoria de competició, la de veterans.

Chalmeta ha explicat que “aquesta és una excepcional oportunitat perquè la gent conega Onda i les seves meravelloses instal·lacions esportives, la qual cosa suposarà un important impacte econòmic per a la nostra ciutat”. De la mateixa manera, el regidor d'esports ha declarat que “és un orgull que s'hagen declinat per les nostres instal·lacions per a realitzar aquest important esdeveniment, la qual cosa demostra que nostra forta aposta pel manteniment i millora de les infraestructures municipals està donant els seus fruits”. A més d'agrair a la Federació la seva aposta per Onda, Chalmeta ha destacat l'esforç que ha realitzat el Club Pilotari d'Onda per a aconseguir que aquest esdeveniment es dispute a la ciutat. Així mateix, el regidor d'esports ha destacat que “aquest equip de govern aposta per que Onda siga una Ciutat Saludable i per açò estem aportant tots els recursos necessaris per a dotar el municipi dels millors emplaçaments per a la pràctica d'activitats esportives”, al mateix temps que ha recordat que “durant els dos últims anys hem dut a terme diferents actuacions de manteniment en les instal·lacions esportives, que en anteriors legislatures havien quedat oblidades, i, a més, en breu es començarà la construcció del nou pavelló esportiu que cobrirà les necessitats dels nostres esportistes locals”.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio