esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

Onda premia els balcons millor decorats del centre històric

Foto

 L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, acompanyat pel tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica Ángel Badenas, ha lliurat aquest matí els premis del VIII concurs de decoració de balconades i finestres tradicionals del centre històric de la ciutat, que té com a objectiu  estimular i preservar la seva conservació i embelliment. Es valora l'ornamentació amb elements florals i el manteniment de la façana i el balcó, tenint en compte la normativa específica d'aqueixa zona tan emblemàtica del municipi.

La façana vencedora, que ha obtingut un premi de 300 euros, es troba al carrer Borriana número 21. La casa situada al carrer Virgen de la Esperança ha aconseguit el segon premi de 200 euros, i el tercer classificat ha sigut el balcó situat al carrer Callizo de la Cruz i rebrà 100 euros.
      

Un any més, l'alcalde ha agraït als veïns la seva implicació per “embellir i conservar els habitatges del centre històric de la ciutat, fent que siguen un atractiu més per a atraure més turistes”.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio