esquina superior izquierda esquina superior derecha
esquina inferior izquierda esquina inferior derecha

La Miqueleta i el Miquelfest complementaran la Fira de Sant Miquel

Foto

Una desena de locals d'Onda col·laboren amb una gran oferta gastronòmica i de copes i es podrà gaudir de concerts com el de Reincidentes

       L'Ajuntament d'Onda, gràcies a la coordinació de les seves regidories i en col·laboració amb Hosturionda, ha organitzat activitats que complementaran la Fira de Sant Miquel. Així, la Miqueleta i el Miquelfest volen oferir una major oferta als visitants d'aquesta important cita ondera.

       L'alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha destacat durant la roda de premsa la col·laboració entre les diferents àrees del govern per a “poder dur a terme una  potent  programació que permet dinamitzar la localitat i beneficiar al comerç local. Estem convençuts que aquesta aposta per la qualitat va a donar els seus fruits i anem a collir uns bons resultats de participació perquè l'èxit de la fira serà l'èxit de la suma de tots, dels comerços i l'hostaleria i de les diferents àrees de l'Ajuntament”.

       Durant la Miqueleta, tal com ha explicat Manuel Llorens, representant d'Hosturionda, 10 locals oferiran gastronomia i copes de gran qualitat, per a mostrar la gran diversitat d'oferta gastronòmica d'Onda. Comença el dijous amb l'actuació de Kolesteruel i promoció en la cervesa. De divendres a diumenge hi haurà activitats infantils amb Sargantana Aventura. El dissabte es podrà gaudir de tallers de sushi amb Asoko, coctelería amb Druida bar&drinks, tast de vi amb Cervecería Panera i el Colonial Cafè efectuarà una xarra degustació de menjar vegetarià i vegana. A més, actuarà el grup local de flamenc-pop A tu Vera i hi haurà pernil solidari a benefici d'Associació contra el Càncer de Castelló amb Dónde María José. Ja el diumenge la fira comptarà amb tallers de coctelería infantil amb Druida bar&drinks i Guest Bartending amb els coctelers dels '7 giggers' i conclourà amb una actuació musical del grup castellonenc Los Simples i un taller de berenar saludable infantil amb Bocatería el Cantó i actuació a càrrec de Kids & Us Onda.

       Per la seva banda, el tinent d'alcalde de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament, Lluís Pastor, ha assenyalat que “enguany hem volgut pujar l'aposta en el Miquelfest amb l'actuació d'un grup capdavanter a nivell nacional com és Reincidentes, que estarà acompanyat dels castellonencs Malababa” i ha destacat  també “la coordinació entre àrees que ha fet possible que tinguem un cartell atractiu durant aqueix cap de setmana a Onda”.

       Finalment l'alcalde ha convidat a “la gent de la província de Castelló al fet que ens visite durant la Fira de Sant Miquel ja que podrà conèixer de primera mà la qualitat dels comerços d'Onda i el nostre ric patrimoni cultural i natural”.

Accés | Avís legal | Protecció de dades | Accesibilitat
icono ministerio de industria, turismo y comercio icono ministerio de administraciones públicas icono ministerio de industria, turismo y comercio