OndaComunica

: 06/05/2021


Ja coneixes el servei municipal d'informació a través de WhatsApp? De forma gratuïta ja pots assabentar-te de totes les activitats que ofereix Onda.Serveis municipals, els cursets, programació cultural i inclús els bans t'arribaran a través de missatges si et dónes d'alta.Segueix els passos que indica el vídeo i assabenta't!!

El nuevo Equipo de Gobierno en el Ayuntamiento de Onda se ha comprometido a mejorar los canales de participación, transparencia y comunicación con la
ciudadanía. Es por esa razón, por la que iniciamos un nuevo servicio para el ciudadano totalmente gratuito a través de la mensajería Whatsapp. Fuimos pioneros en el envío de SMS con información local, ahora queremos aprovechar los cientos de usuarios de Whatsapp que hay entre nuestros vecinos y vecinas para así hacerles llegar la información municipal directamente a sus manos como por ejemplo, servicios municipales, cursillos o bandos.
El servicio de mensajería *Onda Comunica* busca llegar al mayor número posible de vecinos y vecinas, con la rapidez o inmediatez que el propio servicio
nos permita, y de manera totalmente gratuita para el usuario. El Whatsapp se ha convertido en la herramienta de comunicación más popular en los últimos tiempos, por tanto hemos creído conveniente aprovechar esta tirada para poder llegar a todo el mundo y estar mejor conectados.

Com donar-se d'alta

El servei i l'alta en Onda Comunica són gratuïts. Per donar-se d'alta, només cal seguir els següents passos:
 1. Enviar un whatsapp al número 674330882 amb la paraula ALTA, nom i cognoms i DNI.
  Exemple: ALTA, Juan Garcia Ramos, 22222222X
 2. Guardar a l'agenda el número 674330882 per començar a rebre la informació municipal als seus smartphones.L'alta es produirà dins dels 7 dies laborables següents a comptabilitzar des de la data en què s'ha enviat el missatge.

Com donar-se de baixa: 

 1. La persona usuària pot donar-se de baixa del servei en qualsevol moment. Per tal de deixar de rebre els missatges de Onda Comunica, s'ha d'enviar un whatsapp al número 674330882 amb la paraula BAIXA. La baixa es produirà en els 15 dies següents a enviar el missatge.


Normae d'ús

 • Amb totes les persones interessades que es donen d'alta en el servei Onda Comunica, es crearà una llista de difusió on s'enviaran els missatges, garantint així la protecció de dades.
 • Per tal de no saturar d'informació als usuaris se seguiran des de l'Ajuntament unes normes bàsiques d'utilització del servei de missatgeria:
  • S'enviarà un únic whatsapp al dia, excepte en cas de disposar d'una informació d'urgència o d'especial interès, que s'enviarà en qualsevol cas
  • S'enviaran els missatges de dilluns a diumenge, de 9.00 h a 21.00 h, excepte en cas de disposar d'una informació d'urgència o d'especial interès, que s'enviarà en el moment que siga necessari.
 • Les dades de les persones usuàries seran introduïdes en una base de dades única i exclusivament per al servei d'informació a través de Whatsapp. Aquestes dades no es facilitaran a cap organisme extern ni tampoc s'utilitzaran per a cap altra gestió.
 • Aquest servei no és recíproc, és a dir, no es tracta d'un xat de debat o una eina per fer reclamacions, per tant, la recepció de missatges d'algun dels usuaris podrà suposar la baixa automàtica d'aquest del servei Onda Comunica, si l'administrador ho considera oportú.